Управителен съвет избира президент, треньор и ръководство на Марек (+АУДИО)

   Бурни дни напоследък във футбола в Дупница. Утре, вторник, предстои Управителен съвет на ФК Марек, като там се чакат промени в ръководството и отговори на много въпроси, свързани с клуба. Управителният съвет се събира, за да разгледа подадената още преди няколко месеца оставка от страна на президента Борис Паризов. Оставка преди около месец подаде и треньорът Цветан Видински, който тогава обяви, че ангажиментът му към Марек ще свърши с приключването на есенния полусезон на Югозападната Трета лига. А последният кръг от есенния дял се изигра в събота. Марек спечели трудно с 1:0 у дома срещу последния в класирането Перун (Кресна). Победният гол падна 90-ата минута, а негов автор бе защитникът Христо Каймакански. На полувремето на мача на оградата на сектор „В” фенове написаха със спрей „Караколеви вън от Бончук“, вероятно във връзка със споменатия Управителен съвет на клуба.

   Отборът на Марек ще зимува едва на 14-о място в Югозападната Трета лига с актив от 15 точки. Зад дупничани в класирането са Пирин (Рз), Рилски спортист и Перун.

   В звуковия файл може да чуете какво каза Цветан Видински за самия мач с Перун, за промените в ръководството и за това дали ще напусне отбора