Александър Миленков

Мъж на място, в прекия и преносния смисъл на думата.

Със своите 120 кг., всява респект във всеки гост на радиото, изпуснал своите страсти. Под внушителната му снага се крие огромно сърце, с което радва колеги, приятели и близки. Радиото променя музикалния му светоглед на 360 градуса.Като тоноператор на блока „Радиото и градът” , ежедневно е изложен на риска, да работи с една от най-добрите водещи в Югозападна България –Елица Иванова. Това обаче, не го отказва , а го мотивира да бъде винаги в час.Верен на древногръцката поговорка, че който не умее да се весели, не може и да работи, често посреща изгрева със своите приятели.

Елица Иванова

О-о-обичам те, Обичам те, мила Със бели маратонки И изтъркани джинси. 

Влакът идва в късен час, От любов съм окрилен И за тебе пея аз Ти - звезда на моя ден. 
На морето, на небето, На Земята, на реката, На любовната могила Ще те целувам, мила. 
 Водеща на делничния блок „Радиото и градът”.

Константин Соколов

Млад  левент, истински притегателен център на дамите в града.

Завършил икономика, но обладан от спорта, Коцето е на всеки мач, среща или спортно събитие , независимо от времето, часа и метереологичните условия. Приминал през опита на вестникарството и информационен сайт, сега се раздава тялом и духом, за слушателите на радио „Астра плюс”.
Любим колега и приятел, Коцето може да спечели всеки за своята кауза.

Георги Христов

... по-известен като Цигулката.

Всестранно надарена личност, живеещ под мотото: „Бавни движения- дълъг живот!” От дете свири на цигулка, завършил е Музикална педагогика и Психология, в списъка на хобитата му попадат- планинарство, ретро-автомобили, Формула 1, металорежещи машини и ….МУЗИКА!!!
Георги Христов е един от основателите на групата Scapegoat, записала и презокеански албум.
Любител на качествената музика, Жоро Христов може да изпълни денят ви с невероятно настроение. 

Надя Димитрова

Метър и петдесет, на токчета с вдигнати ръце, ежедневно даказва, че ръстта на Човек се определя от неговото съзнание, а не от неговите размери.

Има невероятната способност да слуша три разговора едновременно и живо да участва поне в два от тях. Може да затвори устата на всекиго и да отвори сърцата на всички.
Умее да печели съмишленици за всяка добра кауза и да вгорчи живота на тези, които прекрачват границите на разумното. Радиото е нейната любов, а синът й  смисъла на живота!!!

Цанка Ранчева

Кой не знае Цанка Ранчева, кой не е чул за нея!!!

Ще я  я видите във всеки офис, всяка фирма и търговски обект в града. Въоръжена с оферти, усмивка и търпение, тя може да ви консултира за всичко в областта на рекламата.
Натрупала опит и знания през годините, можете да се възползвате от нейните съвети, за да преборите успешно конкуренцията.

Катерина Трифонова - Баба Катето

Истински талисман на радиото.

С нас е от първия ден, всяка сутрин ни посреща в чист офис, с ароматно кафе и вече направила първия „преглад на печата”.
Тя е живото доказателство, че човек не може да остарее, ако душата и сърцето му са млади. 
С нетърпение чака и участва във всички фирмени партита  и тиймбилдинги. Раздава обич, настроение и мъдрост.

Рената Китова

За счетоводителя или добро или нищо!! 

ДОБРО!!!