Трета гала вечер по кикбокс организират в Дупница (+АУДИО)

   Гала вечер по кикбокс в Дупница ще се проведе на 30 ноември, обявиха организаторите от СК Патриот. Датата е съобразена с графика на Спортната зала в Дупница и в частност домакинските мачове на волейболистите от Марек Юнион-Ивкони. На гала вечерта по кикбокс, която ще е трета поредна в Дупница, ще има и чуждестранно участие със състезатели от Гърция, Сърбия и Македония. Гвоздеят на вечерта отново ще бъде мач на Доброслав Радев, а отново на ринга ще излезе и Драгомир Кацаров. Продължават преговорите за участие с гръцкия състезател Христос Аврамидис, с който Доброслав Радев има стари сметки за уреждане. Припомняме, че се получи скандал преди няколко месеца в мач между двамата в Солун. Срещата така и не завърши, заради нечист удар от страна на гърка. Желанието от щаба на дупничани е реваншът между двамата да се играе на родна земя именно на 30 ноември.

   През уикенда двама кикбоксьори от Дупница записаха победи на професионалния ринг. Доброслав Радев победи варненеца Теодор Христов в Бургас, а в Благоевград Драгомир Кацаров се справи с местния представител Илия Илиев.

   В звуковия файл може да чуете повече за мачовете на Радев и Кацаров и за предстоящата гала вечер по кикбокс в Дупница от председателя на СК Патриот Кирил Чакъров