Тодор Алексиев след 17 години отново в Дупница (+АУДИО)

   Доскорошният капитан на националния отбор на България по волейбол Тодор Алексиев беше избран за играч на мача между Марек Юнион-Ивкони и Хебър (0:3). От началото на сезона Алексиев играе в тима на пазарджиклии, където са събрани още редица известни имена. Тодор Алексиев дълго време носеше капитанската лента на националите в успешен период за българския волейбол. Той направи запомняща се кариера и в първенствата на Турция, Гърция, Русия, Аржентина.

   Тази година Тошко Алексиев ще направи 37 години, а феновете на Марек си спомнят, че той тръгна към големия волейбол от Дупница. Като много млад, преди 17-18 години, той игра в Марек Юнион-Ивкони. През сезон 2002-2003 Марек изненада всички в България, като стигна до финал за шампионската титла на страната срещу много силния тогава отбор на Левски Сиконко. Тодор Алексиев беше част от този отбор на Марек с имена като Мартин Стоев, Ивайло Гаврилов, Петър Узунов, Младен Младенов и др.

В звуковия файл може да чуете какво сподели Тодор Алексиев за мача между Марек Юнион-Ивкони и Хебър, както и за престоя си в Дупница преди 17 години