Шампионите на Дупница се обединяват (+АУДИО)

   Всички деца шампиони от дупнишките клубове да се съберат на едно място и да отпразнуват успехите си, предложи председателят на СКТМ Марек-Дигеста Любомир Ганчев. Идеята си той обяви в кабинета на кмета Методи Чимев по време на среща на тенисисти и треньори от клуба с градоначалника. „Искаме всички състезатели от всички клубове да сме едно цяло, да не се делим. Защото всички играем и защитаваме честта на Дупница”, изтъкна Ганчев. Предложението му за такава сбирка бе одобрено от кмета Чимев.

   Любомир Ганчев заяви и че се подготвя турнир по тенис на маса в Дупница, на който ще бъдат поканени да участват кметове на градове от цялата страна. Със задачата да подготви кмета на Дупница за състезанието бе натоварен юношеският шампион от Марек-Дигеста Радослав Котев. Организацията на турнира ще бъде поета от треньорите Емилия Ганчева и Веселин Георгиев. Те заедно с националните състезатели на дупнишкия клуб Радослав Котев, Божин Ангелов и Христо Христев, както и с малкия шампион Стефан Димитров, също гостуваха в кабинета на градоначалника.

   Председателят на Марек-Дигеста Любомир Ганчев показа на кмета Методи Чимев купата, която дупнишкият клуб спечели като шампион на България за току-що изминалия състезателен сезон. Ганчев подари на градоначалника златния медал за първенец на страната при децата до 12 години. Любомир Ганчев похвали изключително много Стефан Димитров, който спечели Голям шлем, ставайки победител във всички възможни дисциплини през годината.

   В звуковия файл може да чуете какво сподели председателят на Марек-Дигеста Любомир Ганчев след срещата му с кмета на Дупница Методи Чимев