Марек има нов спортно-технически директор (+АУДИО)

   ФК Марек има нов спортно-технически директор. Това е Иван Капитански, който се завръща на работа в клуба след няколкогодишно прекъсване. Капитански бе представен днес на пресконференция от вицепрезидента на клуба Васил Василев. В последните години Капитански бе в Англия, където е работил в школите на Брайтън и Барнет, както и с програмата Корвър коучинг. Бил е и в академията на МК Донс.

   Новият спортно-технически директор на Марек заяви, че целта му е да върне любовта на дупничани към футбола. Той допълни, че ще направи известни промени в школата на клуба, тя ще бъде преструктурирана и ще се въведе нова методика на работа.

   На пресконференцията присъства и треньорът на първия тим на Марек и на юношите старша възраст Цветан Видински. Той подчерта, че назначаването на Иван Капитански е изключително ценно за клуба, тъй като в Марек се разчита на местни и амбициозни хора. „При нас идват хора, които искат да се развиват и да налагат свои идеи, а Иван Капитански е точно такъв”, обясни Цветан Видински.

   В звуковия файл може да чуете какво каза Иван Капитански на първата си пресконференция като спортно-технически директор на Марек