След инцидент в Община Дупница – разформироват Контролното звено, Кирил Кирилов уволнен

   Контролното звено към Община Дупница ще бъде разформировано, а служителят Кирил Кирилов вече е дисциплинарно уволнен. Това съобщи чрез общинския пресцентър кметът Методи Чимев. Решението на Методи Чимев е във връзка с инцидент, разиграл се вчера във фоайето в сградата на Община Дупница между Кирил Кирилов и Павел Йорданов. По думи на Йорданов, Кирил Кирилов му е нанесъл побой пред десетки очевидци, между които и деца.

   „Подобно "поведение" не се нуждае от коментар. Лицето е дисциплинарно уволнено. Другото ми решение е да разформировам цялото "Контролно звено". Вече няма да го има!”, категоричен е кметът Методи Чимев, като допълва, че е разпоредил да се окаже пълно съдействие на полиция и прокуратура по случая. Видеозаписите от камерите пък са предоставени на органите за последващи действия.

   За отбелязване е, че двамата участници в инцидента – Павел Йорданов и Кирил Кирилов са част от родолюбивата организация „Патриоти Дупница”. Членове на организацията съставляваха и общинското Контролно звено.