Напук на лошото време! Ангелските гласове на АртПоп качиха градусите и настроението на немския коледен базар

   При екстремни метеорологични условия, ангелските гласове на  АртПоп успяха да пристигнат в столицата и да участват отново в програмата на немския коледен базар. Изпълненията на Ивайла Кръстева, Велислава Фалина, Ангела Драгомирова, Димитър Стоянов, Виктор Радев, Габриела Лазарова, Мари- Изабел Живкова и Михаил Николов  бяха бурно аплодирани от посетителите на базара,  сред които десетки дупничани  отишли за покупки в неделния ден. Въпреки студа, мокрия сняг и силния вятър,  ангелските гласове на АртПоп успяха да подарят много настроение своята публика.

Сцената бе изпълнена с неповторими емоции за ръководителя на Арт Поп Таня Камбурова. Там тя отново прегърна своята първа ученичка Цветелина Спасова. „ Цвети е моето първо дете, с което започнах работа при пристигането си в град Дупница. В продължение на 1 година работих индивидуално само и единствено с нея. На финала на немския коледен базар Цвети изпя All I want for Christmas. Това е  песента, с която преди 11 години започна всичко и за двете ни, като първото й  изпълнение беше на коледното тържество на площада в Дупница. След години на изяви и много труд,  Цветелина бе приета в Музикалната академия проф. „Панчо Владигеров”. Тя завърши джаз и поп пеене, в класа на проф. Алис Боварян”,  разказва с вълнение ръководителят на АртПоп в Дупница Таня Камбурова. Днес Цветелина Спасова има своя собствена школа и също работи с талантливи деца. „Вълнението и емоциите и за двете ни бяха големи”, разказа вокалният педагог Т. Камбурова.

Това бе последното за тази година участие на АртПоп в немския коледен базар. Младите таланти от Дупница успяха да се приберат с много настроение, въпреки лошото време и обявения жълт код в Дупница, Перник и София. Организатори на традиционната проява са център „Кърнолски”, с ръководител Снежана Кърнолска и Димитър Кърнолски- младши.