Христо Терзийски: "Някои политически сили не спират да се заканват, че ще направят всичко възможно, за да няма редовно избрано правителство"

"В последните дни някои политически сили не спират да се заканват, че ще направят всичко възможно, за да няма редовно избрано правителство, след като с управлението си направиха всичко възможно, за да няма в България нито стабилни институции, нито сигурност за българските граждани.

Всекидневие станаха новините за пияни и дрогирани шофьори, които сеят смърт по българските пътища, за трафиканти на нелегални мигранти, които безпрепятствено прекосяват половин България под безпомощния поглед на полицията, за корумпирани служители на МВР, които са в един „отбор“ с престъпниците, които трябва да преследват.

Това е резултатът от „експеримента Рашков“. Войната с политическите опоненти и битката с Прокуратурата му бяха по-важни от войната по пътищата и битката с престъпността. След него МВР остана с ръководство, което всекидневно „катастрофира“ - дори и в задълженията си да осъществява контрол над подчинените му структури.

На това престъпно безхаберие трябва да се сложи край! Никой няма право да уронва авторитета на хилядите достойни служители в МВР и да застрашава сигурността на българските граждани! Нямаме повече български животи за губене!"
Това заяви Христо Терзийски в своята фейсбук страница.