Христо Терзийски, ГЕРБ – СДС: Служебното правителство показа, че когато няма стабилно управление, сигурността на малките и отдалечени населени места престава да е приоритет

   Само за два месеца служебното правителство показа, че когато няма стабилно управление, сигурността на малките и отдалечени населени места престава да бъде приоритет. Трябва да мислим за регионите и държавата отговорно и в перспектива, а не да разочароваме хората с ежедневни политически скандали и интриги. На 11 юли България има възможност, с вашата подкрепа, да се върне на своя европейски път - с категоричния ви глас за номер 5 - коалиция ГЕРБ - СДС. Това заяви по време на среща с жители на община Трекляно водачът на листата Христо Терзийски. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Михаела Крумова и Станислав Тенев. 

Михаела Крумова потвърди думите на Терзийски и отбеляза, че в момента бизнесът е под голям стрес, защото са спрени всички помощи и плащания, с които е подпомаган по време на ковид кризата. „Като се увеличи безработицата, това ще се превърне в сериозен социален проблем. Жан Виденов се явява на изборите сега. Странно защо това ми напомня за 97‘ма и така, както вървят нещата, зимата може и да гладуваме“, заяви Крумова. „Ако те за 2 месеца показват какво могат, не искам и да си помисля какво могат да направят в рамките на 1 година“, посочи третата в листата на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил. 

За постигнатото в сферата на земеделието през изминалите години с жителите на най-малката община в България поговори седмият в листата Станислав Тенев. „Хубаво е, че правителството на Борисов успя да зашити тази политика и за следващия програмен период. Субсидии за земеделците ще има, успяхме да договорим дори по-високи суми Не трябва да се отказваме от цялото това нещо“, призова Тенев.

Пред кандидатите от ГЕРБ – СДС местните споделиха, че са разтревожени за състоянието на държавата днес. Голяма част от хората, които живеят в Трекляно, са над средната възраст и се притесняват как ще оцелеят, ако цените продължават да растат главоломно. Те заявиха своята подкрепа за ГЕРБ – СДС с номер 5 в бюлетината, защото Коалицията има ясна програма и ясни цели, за разлика от всички други партии.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!