Четири станаха жертвите на зверската катастрофа край Сапарева баня

   Четири станаха жертвите на зверската катастрофа край Сапарева баня. Тази нощ е издъхнала и 21 годишната жена, която вчера бе приета и оперирана по спешност в частната болница „Св. Иван Рилски 2003”. В продължение на  шест часа специалисти  хирурзи, анестезиолози, травматолози, уролози и медицински сестри се бориха за живота на тежко пострадалата. 
Тя бе приета с руптура на слезка, бъбрек, черен дроб,  пикочен мехур,  счупен таз ,  пневмо хемоторакс, открита фрактура на единия крак, лявата ръка, шест счупени ребра и фрактура на лицевата част на черепа. Оперативно бяха отстранени бъбрек и слезка. Момичето бе напълно  обезобразено. По документи нейната регистрация е от град София.  
В болницата продължава да се лекува нейния приятел. Той е в реанимация и в сравнително стабилно състояние. От същия автомобил при катастрофата са загинали мъж и жена, които са родители на младото момче.  
В неделния ден на път  II 62 Дупница – Самоков,  в близост до  разклона за град Сапарева баня,  катастрофа  отне живота на трима души. Сблъсъкът бе между автомобил „SЕАТ” и Шкода. Предполагаемата причина за тежкия пътен инцидент е неправилно изпреварване.