Жест на човещина! Дупнишки брокер подарява двудневна почивка в Гърция на семейство в нужда

Брокерът на недвижими имоти Асен Кирилов от Дупница спечели сърцата на своите съграждани с пореден жест към хора в неравностойно положение. В свой пост във фейсбук мъжът декларира, че ще осигури безплатен уикенд в Гърция на семейство, което изпитва трайни материални затруднения. Повод за хуманната му постъпка става дочут разговор между деца, на който случайно става свидетел. В него едно от момчетата  споделя, че никога не е виждало морето. 

Това кара Асен Кирилов да предприеме своята поредна добротворческа инициатива, като осигури безвъзмездно двудневна почивка за социално слабо семейство.Той предлага настаняване в напълно обзаведен и оборудван имот в Гърция, където развива дейност в сферата на недвижимите имоти. Ето какво написа Кирилов: 
„Преди няколко дни, неволно дочух разговор между 3 деца, които бяха на около 14-15 години. Седяха на една маса, до тази на която бях аз. Две от тези деца, хапваха сладолед и въодушевенно обясняваха, как ходят на море всяка година, за хубавите моменти там и къде ще почиват тази година. Третото дете, което пиеше вода, мълчеше през цялото време. В един момент, само подхвърли на приятелите си .." е, аз още не съм виждала морето" и отново замълча. Замръзнах. Не зная защо ми се сви сърцето, сякаш аз имам вина. А може би имам и то не само аз, а цялото ни поколение. 

Дочутото провокира в мен едно желание. ISG - INTERNATIONAL, ще предостави безплатно на семейство до 4 човека, което е в трайно затруднено материално положение, два пълни дни с една нощувка, в самостоятелен апартамент на Халкидики, Гърция. 

Апартамента разполага с всичко необходимо - фурна, котлони, хладилник, климатик, барбекю, кафе машина, всякаква посуда, за да си приготвя вкусна храна и най-важното .... до морето ! 
Датите и месеца ще бъдат съобразени с възможноста на избраните хора, както и със заетоста на имота. 
Всичко това пиша тук, не с цел реклама или личен рейтинг, а за да стигне до повече приятели и така да може да отиде правилното семейство, което ще бъде определено от собственика на имота и от мен.
Моля, ако знаете за такива семейства и ако познавате деца, като описаното по-горе, изпращайте информация на лично съобщение или на office@isgroup-bg.com.
Нека да запазим и притеснението и самочувствието на всяка личност и да не посочваме публично имена.  Осъзнавам, че е нищожно малко това, но е от сърце!”

Жестъ на Асен Кирилов трогна десетки дупничани, които  го поздравиха за инициативата и започнаха да изпращат своите предложения . Това далеч не е първата подобна проява на местния брокер. Само през последната година, Кирилов инициира и пое организацията на няколко благотворителни кампании за хора в неравностойно положение в родния си град. През последната половин година е отдаден изцяло на каузата за помощ на бежанците от Украйна в Дупница и региона.