(+ВИДЕО) Срещата с жителите на село Яхиново проведоха д-р Александър Паризов и Даниел Александров, кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС

   „Приятно ми е да съм тук, в моя край, защото тук са моите корени. Затова се радвам да виждам толкова познати лица сред вас, радвам се да виждам пълни детски площадки“, с тези думи се обърна към жителите на дупнишкото село Яхиново кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Даниел Александров. „Знаете ли, никой не напуска родното си място или България просто така – всеки търси място, за да се развива и да намери по-добри условия. Нашата цел е да създадем условия за по-добро образование, възможности за спорт и развитие за нашите деца. По този начин ще върнем младите и амбициозни хора по тези места. Нека бъдем един отбор, нека нашият отбор да бъде България и да се борим за нея заедно“, призова младият световен и европейски шампион по борба Дани Александров. 

На срещата с жителите на Яхиново присъстваха също кандидатът за народен представител д-р Александър Паризов, кметът на община Дупница инж. Методи Чимев, неговият заместник Крум Милев, кметът на с. Яхиново Софка Скоклева и общинския съветник Йордан Йорданов.

Д-р Паризов се обърна с думите: „Почти през целия ми живот това, с което се занимавам е здравеопазване и социални дейности. Експертизата, която имам е в тази област и това е сферата, с която съм най-добре запознат. Всички виждаме, че се намираме в особено труден период, а здравеопазването е една система, която трябва да се модернизира постоянно. Видяхме как нещата се обърнаха само с един вирус, с една изолация и как социалният живот се преобрази. Правителството обаче даде много, дава постоянно и не пести средства, свързани с пандемията. Тя ще мине – ако сме задружни, ако спазваме мерките, ако сме дисциплинирани, ако се вслушаме в съветите на експертите, всичко ще бъде наред.“ 

„Ще работя в сферата на здравеопазването, така че градът ни, областта ни, село Яхиново и всички прилежащи населени места да не усещат липсата нито на болница, нито на медицински кадри, а да усетят, че имат подкрепа в лицето на лекарите и в лицето на всички здравни работници. Благодаря ви, че сте тук и ще се радвам всички да ни подкрепите, за да може това, което се случва в Яхиново да продължава да се случва и занапред, а властта – централна и местна, да бъдат едно и този стълб да не бъде разрушаван“, посочи д-р Паризов. 

Той бе категоричен, че всеки трябва да бъде отговорен не само пред себе си, а и пред околните. „Отговорни трябва да бъдем и когато дойде 4-ти април. Моля всички да гласуват – да гласуват правилно, да гласуват отговорно“, призова кандидатът за народен представител от ГЕРБ - СДС. 

Кметът на Дупница инж. Методи Чимев от своя страна заяви: „Народните представители са хората, които реално правят връзката между местното население, местната власт и централната такава. Това са хората, които помагат нашите желания, намерения и потребности да стигнат до министри и Министерски съвет. Така че, когато избираме народни представители, трябва да си даваме сметка дали тези хора могат да ни бъдат полезни. Както кметът на селото има нужда от помощта на кмета на общината, така и кметът на общината има нужда от помощта на министрите и на правителството.“

Чимев бе категоричен, че отборът на ГЕРБ-СДС – осемте човека, с водач Христо Терзийски, са до един експерти и доказали се личности. „Д-р Паризов и Дани Александров не се нуждаят от кой знае какво представяне. Това младо момче е един от най-добрите български борци – не само на републиканско, но и на световно ниво. Д-р Паризов със своята над 30-годишна практика е един достоен представител на съсловието, от което при сегашната ситуация имаме най-много нужда. Искрено се надявам на 4-ти, подкрепяйки кандидатите ни за народни представители с номер 28 в бюлетината,  България ще продължи да върви напред“, заяви инж. Методи Чимев. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!