Само двама пациенти се лекуват в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница, петима са настанени в частната болница

   В област Кюстендил за изминалите 24 часа новозаразени лица с коронавирусна инфекция има само в общините Кюстендил и Дупница. 14 са новите случаи в Кюстендил и 5 в Дупница, уточняват от Областния кризисен щаб. 
   В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски 2003“ – град Дупница са хоспитализирани петима души. Всички те са в средно тежко състояние и на кислород.
    Хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил са 25 лица. Двама от тях са в много тежко състояние, останалите са в средно тежко и предимно на кислород.
   Към този час в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са настанени само двама пациенти. Те са в сравнително стабилно общо състояние.       
   През изминалото денонощие е починала 71-годишна жена от община Кюстендил. Лицето не е имало придружаващи заболявания. Областният кризисен щаб поднася съболезнования на семейството и близките на починалата.