С мега концерт в парк "Рила" и европейска подкрепа Дупница отново избра пътя на демокрацията

   С мащабен концерт пред повече от 3000 симпатизанти, с участието на дует"Ритон", Константин и 2Bona, Коалиция ГЕРБ - СДС поздрави свободна и независима Дупница. Специални гости на събитието бяха д-р Андрей Ковачев- член на Европейския парламент и заместник-председател на групата на
ЕНП, Спас Гърневски - знакова фигура за Дупнишките барикади, бивш кмет на Пловдив и кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС вграда на тепетата, Даниел Данчев - областен координатор на ГЕРБ, кметът на Дупница инж. Методи Чимев, кметът на Сапарева баня Калин Гелев, Ивайло Константинов - общински ръководител на ГЕРБ - Дупница и зам. - кметът Крум Милев. 

Евродепутатът д-р Андрей Ковачев призова присъстващите граждани да подкрепят листата на Коалиция ГЕРБ - СДС, за да продължи европейското развитие на България. "Само с европейската солидарност и със стабилно правителство можем да постигнем големи успехи и в най-малките общини",
категоричен бе Ковачев. 

Спас Гърневски поздрави свободна, демократична и европейска Дупница. "Преди доста години извоювахте вашата свобода и достойнство. Никога няма да забравя Дупнишкште барикади", заяви емоционално Гърневски. Той помни ясно събитията от 1997 г. "Призовавам всички наши кандидати - бийте се като за последно. Ние не се борим за постове, кресла и места, а се борим
за демокрацията", призова Спас Гърневски под шумните аплодисменти на публиката. Всички кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ - СДС за 10 МИР направиха своите кратки представяния към публиката. 

Нели Точева заяви, че нейната лична кауза са младите хора и младите семейства, не само в Кюстендил, но и в цяла България.

Станислав Тенев призова избирателите да не избират пътя на езика на омразата и разрухата, защото те са катастрофални за България. 

Мишел Ваячева наблегна на консенсуса между местна и национална власт и подчерта, че Дупница и Сапарева баня са добри примери за развитие.  

Д-р Александър Паризов заяви, че някои объркаха управлението със забавлението. "Някой не можа да си намери сцената. Тази сцена е за забавления, а трибуната на НС е за управление", каза депутатът от 45-ото Народно събрание.  

Анелия Любенова определи ГЕРБ - СДС като единствената дясна коалиция в бюлетината, която залага на европейско бъдеще, с европейски доходи. "По образование съм юрист, по професия адвокат, а по призвание общественик", заяви Михаела Крумова. Тя подчерта, че листата на ГЕРБ - СДС е балансирана между младостта и опита. 

Даниел Александров заяви, че България не е шоу, България не е хазарт и не е играчка в ръцете на хора, които са алчни за власт. Водачът Христо Терзийски припомни, че на 11 юли ще триумфира европейският шампион по футбол. "С вашата подкрепа, на тази дата може да победи и европейската коалиция на България - ГЕРБ-СДС!", призова Терзийски.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!