С концерти във влак, метрото и акустична галавечер „АртПоп” отбелязаха Международния ден на музиката

   В подвижен концерт за пътуващите по разписание Кулата-София се превърна участието на Вокална група АртПоп от Дупница в акустичната гала вечер на сдружение „Евтерпани” в Дома на архитекта. Музикалният вагон бе огласен от прекрасните изпълнения на  Ивайла Кръстева, Велислава Фалина, Ванеса Чалева, Мери-Изабел Живкова, Ангела Драгомирова, Александра Петрова и Виктор Радев, както и ръководителят на групата Таня Камбурова. Младите таланти от Дупница оставиха незабравим спомен за всички пътници на БДЖ. Заредени от положителните емоции и радостта в очите на хората Арт поп  спретнаха изненада и за ползващите столичното метро. Като истински световни звезди,  от групата събраха погледите и аплодисментите  на  минувачи и придвижващи се в метростанция „Сердика”. Пътуването на вокалната група от Дупница до Дома на архитекта в столицата се превърна в истинска музикална фиеста, която завърши с блестящото им представяне на акустичната гала вечер, организирана от оперната певица Ани Краева и Сдружение „Евтерпани”. Участието в голямото музикално събитие стана възможно след като АртПоп спечелиха през лятото призовото I място на конкурса „Гласове и песни”.
В акустичната зала в Дома на архитекта младите изпълнители представиха пред публиката песента на Дара – „Недей” ,  с аранжимент на вокалния педагог и диригент Таня Камбурова.Той  включва многопластово изпълнение на песента и участието на музикален съпровод от пиано и кахон. Другата песен, с която буквално „взривиха” присъстващите на гала концерта бе „Вятърът на промяната” на легендарната рок група Скорпионс, която АртПоп изпяха с аранжимент за три гласа, пиано и китара. 
Усилията, таланта и творческите амбиции донесоха на младите творци от вокалната група награда от композитора Александър Савелиев .Той подари на дупнишките изпълнители своята песен „Пак съм у дома”, която в изпълнение на голямата българска певица Силвия Кацарова спечели I място в конкурса „Бургас и морето”. От този момент тя  може да бъда аранжирана и за хорово пеене.  С акустичния гала концерт АртПоп и изпълнители от цялата страна отбелязаха Международния ден на музиката и поезията.