Респект! Дупнишки брокер на недвижими имоти с апел за осигуряване на подслон за бежанци от Украйна

   Брокерът на недвижими имоти от Дупница Асен Кирилов призова своите съграждани, които разполагат със свободни жилища да ги предоставят за временно ползване на бежанци от Украйна.Той се обърна с апел към собствениците на свободни имоти в региона да отворят сърцата си и да бъдат съпричастни към семействата, които в момента се подложени на риск,  заради военните действия на територията на страната.Кирилов се ангажира да изготви списъци и да съдейства както организационно с настаняването, така и да осъществи връзка с различни организации, които да поемат част от битовите разходи при настаняване на граждани. В своя пост във фейсбук Кирилов приканва дупничани и жителите на областта да отворят  сърцата си и затворените  домове, за да покажат съпричастност.
„До всички мои съграждани ! В годините сте показали, че освен борбени, сте и хора с големи сърца. Като човек, който работи в сферата на недвижимите имоти, зная колко много жилища в областта, стоят свободни в този момент. Обръщам се именно към собствениците на такива имоти. Бихте ли ги предоставили безвъзмездно, за временно ползване на семейства, които бягат от войната в Украйна ? Аз се ангажирам да изготвя списъци с големината на предоставения от Вас имот, също да отбележа Вашите условия, за да го предоставите на нуждаещите се от временен подслон и ако пристигнат такива хора, да организирам настаняването им. Ако нямате възможност да поемете битовите такси, ще имам задачата да разговарям с организации, които биха могли да съдействат в решаването и на този проблем. Никой не трябва да живее в ужаса, който предизвиква войната.. страх от падащи бомби, постоянен вой на сирени и липсата на елементарни условия на живот. Особено онези мили, невинни същества...децата. Няма значение каква народност са те. Вярвам, че отново ще отворим сърцата си и затворените си домове, за да покажем съпричастност. Желая Ви здраве и спокойствие !”, написа Асен Кирилов във своя профил. 
Това е поредна акция организирана от брокерът на недвижими имоти А.Кирилов. Последната бе свързана с раздаването на хранителни продукти по Коледа на семейства в нужда.