Приятелски футболен мач събра листата на ГЕРБ - СДС в област Кюстендил с любители футболисти от Дупница

   В приятелски мач се срещнаха два отбора, обединени под номер 32. Христо Терзийски и Даниел Александров поведоха тима на листата на ГЕРБ - СДС в спортната среща. Двете изиграни полувремена по 20 минути дариха публиката с многобройни голови положения и страхотни отигравания. Крайният резултат от мача беше 3:2 и донесе категорична победа на отбора с номер 32. Преди началото на мача водачът Христо Терзийски се обърна към футболистите и публиката и призова към връщане на нормалността в държавата. Той пожела духът на обединението да ръководи избирателите на предстоящите избори.

Почетен съдия на мача беше кметът на Дупница инж. Методи Чимев, който поздрави участниците и заедно с публиката се наслади на играта, която беше чиста и професионална.

"Спортът изисква честност. Наричаме го феърплей. Политиката също. Там се нарича законност. Аз съм честен с вас, откровен, нямам чуждо гражданство, не лъжа, на терена, на тепиха и в парламента влизам с честност и искам да дам всичко от себе си", заяви Даниел Александров след срещата.

От трибуните отборите получиха подкрепата и на Десислава Александрова, кандидатът за народен представител на ГЕРБ - СДС от община Бобов дол. Организацията на срещата беше изцяло в ръцете на Георги Наумов, доказал себе си като спортен деятел и организатор.

Купуването и продаването са престъпления!