По случай Празника на град Дупница ОбДТ "Невена Коканова" ще предствави пиесата "Почти като човешки глас"

   По случай Празника на град Дупница, Общински драматичен театър „Невена Коканова” ще представи отново постановката „Почти като човешки глас” от Вичо Балабанов. На представлението ще може да се насладите в неделя – 18ти октомври от 19:00 ч. в сградата на местния театър. Входът е свободен.

   В основата на сюжета стои измамно съобщение, което поставя героите в редица неудобни и забавни ситуации. Комедията разкрива българския характер и народопсихология. Героите се намират на гарата, където от високоговорителя съобщават на пътниците, че в района има епидемия от дезинтерия и затова разписанията на влаковете остават неясни. Всички блокирани очакват доставка на лекарствени средства, в случай че заразата ги засегне и те наистина се заразяват.

   Историята ще пресъздадат актьорите Божидар Попчев, Петко Каменов, Анастасия Левордашка, Ивайло Калоянчев и Виктория Янева. Режисьори на постановката са Валентин Балабанов и Славчо Пеев.

   Във връзка с противоепидемичните мерки, свързани с COVID 19, представлението ще бъде изиграно при 50% от капацитета на театралния салон.