Последните дни на Дон Жуан на сцена в Дупница

   Театър "Българска армия" ще гостува в Дупница с постановката си "Завещанието на целомъдрения женкар", разказваща за последните дни на Дон Жуан. Представлението е насрочено за 18 юни в салона на ОбДТ „Невена Коканова”.

Автор: Анатолий Крим 
Постановка: проф. д-р Ивайло Христов
Сценография: Владимир Шишков
Костюми: Нина Пашова
Участват актьорите: Васил Михайлов, Тигран Торосян, Леонид Йовчев и Гергана Данданова 

   Най-желаният мъж в живота на много жени, Дон Жуан е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя жизнен път и разкрива шокираща тайна. Можем ли да му вярваме? Какво не знае светът за най-великия любовник на всички времена? Ще си отиде ли заедно с него и любовта като изкуство и поезия? И накрая – какво е любовта?

   В това вълнуващо разбулване на тайни и лъжи ще ви води интригата на пиесата „Завещанието на целомъдрения женкар”. Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов, който несъмнено притежава харизмата на покорител и съблазнител. Блестящи партньори на неговата професионална класа са младите звезди на театъра Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян. Може би Дон Жуан не е това, което беше? Какъв е Дон Жуaн? Една вечер в театъра с една история, захранена от един вековен мит…