Окръжен съд и Районен съд – Кюстендил подкрепиха инициативата „Мартеничка с кауза“

   Съдиите и съдебните служители от Окръжен съд – Кюстендил и Районен съд – Кюстендил, както и дежурните служители от Съдебна охрана подкрепиха инициативата „Мартеничка с кауза“, на БЧК – Кюстендил. Дарителската кампания на младежката организация на червения кръст е за децата в неравностойно положение. Със събраните средства ще се организира програма „Топъл обяд“ или летен лагер за децата. 

Мартениците са изработени от младежите и бабите – доброволци на БЧК – Кюстендил. Йоанна и Габриела от 11 „в“ клас на ПМГ – Кюстендил и Капка Владимирова – специалист „Младежки дейности“ на БЧК – Кюстендил бяха посредници на инициативата в Съдебната палата, където ги посрещна председателят на Окръжен съд – Кюстендил, съдия Пенка Братанова.

„Желая успех на кампанията „Мартеничка с кауза“. Съдиите и съдебните служители благодарим за възможността да бъдем част от това добро дело, в подкрепа на децата в неравностойно положение. Поздравявам всички доброволци на БЧК – Кюстендил, изработили с толкова любов тези красиви мартеници“, каза съдия Пенка Братанова.
 
Подкрепата си за каузата, с пожелание за здраве и повече добрини, изрази и председателят на Районен съд – Кюстендил, съдия Мая Миленкова.