Областният управител инж. Александър Пандурски и неговите заместници проведоха изнесени приемни в Бобошево, Рила и Кочериново

   Изнесени приемни за жителите на общините Кочериново, Рила и Бобошево проведоха областният управител инж. Александър Пандурски и неговите заместници Йордан Гогев и инж. Георги Илинов. Представителите на Областна администрация – Кюстендил бяха потърсени за съдействие по казуси и проблеми от най-различен характер. 
        
По време на приемния си ден в община Кочериново областният управител инж. Пандурски бе запознат с казус, свързан с изграждането на оптично трасе. Оптичната свързаност касае терени по трасето Кочериново – Пороминово – Стоб - Рила, за което се изисква строително разрешение. Пред областния управител бе поставен и въпрос от местен земевладелец относно прекратен договор за пасища, мери и ливади. Жител на община Кочериново постави и проблем, свързан с унищожен напоителен канал. Инж. Александър Пандурски пое ангажимент да направи проверки и да изиска отговори от компетентните институции относно поставените казуси. 
        
По време на приемния ден в Бобошево, жители на общината се оплакаха от чести аварии и слабо налягане на водата на по-високите етажи в къщите им. Като проблем бе поставен и липсата на фирми, желаещи да поемат транспортните линии до малките населени места в общината. Бе подаден и сигнал заради честите прекъсвания на електрозахранването при влошени метеорологични условия. 

        
След приемните, инж. Пандурски и неговите заместници проведоха и работни срещи с кметовете и зам.-кметовете на съответните общини. Те запознаха представителите на местната власт със споделените от жителите проблеми, които съответно са от компетентностите на администрациите. Относно останалите казуси, областният управител на Кюстендил, инж. Георги Илинов и Йордан Гогев поеха ангажименти да направят нужните проверки чрез съответните институции и да съдействие там, където е възможно.