Михаела Крумова в Бобошево: За да се развиват малките общини е необходима последователна политика и устойчиви решения

   "Зелената сделка" на ЕС предвижда значителни компенсаторни инвестиции за регионите, които ще бъдат най-силно засегнати. Важно е нашата Кюстендилска област, която е една от трите определени като бъдещи бенефициенти, да бъде подготвена с проекти, които да гарантират икономическо развитие и устойчива заетост за населението. Това обясни по време на среща в община Бобошево ексминистърът на вътрешните работи и водач на ГЕРБ – СДС Христо Терзийски.
 
С жителите на Бобошево се срещнаха и кандидатите от листата Даниел Александров, Михаела Крумова, Анелия Любенова, Мишел Виячева и Станислав Тенев. С кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС местните хора поговориха чистосърдечно и споделиха проблемите, които ги вълнуват. Коментирана бе демографската криза, вдигната по време на служебното правителство цена на тока, липсата на работни места в Бобошево и икономическото развитие на страната
„Аз съм млад и искам да вложа цялото си време и внимание в развитието на държавата. Цял живот се боря за България. Сега искам да продължа да го правя на друг терен“, категоричен бе вторият в листата, младият шампион по борба Даниел Александров.
 
„За да се развиват малките общини е необходима последователна политика на местните администрации и устойчиви решения. Все по-голямо внимание на тези региони се обръща в европейските оперативни програми, които са една страхотна възможност“, заяви Михаела Крумова. 

„Това, което ще бъде наш приоритет, ако ни се доверите на 11 юли, е увеличаването на доходите и минималната работна заплата“, обясни четвъртата в листата Анелия Любенова. Като бивш учител, тя заяви, че ГЕРБ – СДС ще продължи да надгражда всичко постигнато в сферата на образованието. 

Мишел Виячева обясни, че сега не е моментът да се правят експерименти в държавата, защото резултатът няма да е положителен, а последствията само до година ще ги усети всеки един български гражданин. „Затова ви призовавам да дадете доверието си на хора, които са отговорни, последователни и с опит“, призова Мишел Виячева. 

Станислав Тенев от Бобов дол обясни, че правителството на Борисов доста успешно е развило и подпомогнало сектора „Земеделие“. „Не езикът на омразата и конфронтациите е полезен за България и не това е начинът, по който нашата държава трябва да бъде управлявана. Ако и вие смятате така, подкрепете ни на 11 юли с бюлетина номер 5“, призова седмият в листата на коалицията. 
Преди срещата в Бобошево, кандидатите от ГЕРБ – СДС се срещнаха с читалищни дейци и възрастни хора в село Усойка. За дейността на местното читалище и за нуждите на Клуб на пенсионера водачът Христо Терзийски, кандидатите за народни представители и областният координатор Даниел Данчев дариха нови столове и маси. „Искрено ви благодарим за жеста и подкрепата. Отново показахте, че можем да разчитаме на вас. Много се радваме, че виждаме млади хора, които са тръгнали да се борят и да работят за тази държава. Имате нашата подкрепа, желаем ви успех!“, заяви читалищните дейци от Усойка. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!