Маргарита Иванова, БСП: Това е погром! Не може да се даде съвет на човек, който не приема съвети

Забележителен коментар по повод събитията в Дупница направи и дългогодишният член на БСП и Български антифашистки съюз Маргарита Иванова. В ранните часове във вторник тя също дойде пред сградата на кметството, за да подкрепи протеста срещу изсичането на дърветата в общината. 

„Това не трябва да се случва, още повече в момента. Не за друго, а защото са раззеленени вече дръвчетата. В тях има гнезда на птици. Изненада съм, че тук липсват хора като Йонко Гергов и други, които се водят за „зелени”, за да кажат защо се случва това. Съобразено ли са тези действия с хора като тях? Ако въпросът беше обсъден така, че хората да си кажат мнението - това нямаше да се случи. Сега общината е реновирана отвън, но ефекта го виждате. Хората са недоволни. Аз също съм недоволна и даже го написах в социалните групи. За мен това е погром!”, коментира съпартийката на кмета Първан Дангов.

„Аз съм дългогодишен член на БСП, но въпреки това изразявам открито своето недоволство срещу ставащото тук. Аз няма какво повече да му кажа..Не може да се даде съвет на човек, който не приема съвети! Не знам повече какво да кажа. Не знам дали не го направи нарочно точно преди изборите или това е предизвикано. Но според мен Дангов изсече дърветата, за да се вижда Общината.Той ги изсече, за да се вижда, че Общината е обновена. Изсече дърветата, за да се вижда отдалече”, смята Маргарита Иванова. Тя не скри възмущението си от постъпката на градоначалника и смята, че действията на кмета  предизвикват недоволство не само у нея, но и  сред хората в града.