Христо Терзийски: За нас е важно жителите и на малките населени места да могат да живеят спокойно и сигурно

   Водачът на листата за 10 МИР на коалиция ГЕРБ - СДС Христо Терзийски, Даниел Александров, д-р Александър Паризов и Мишел Виячева се срещнаха с жители на селата Яхиново и Червен брег. Основните теми на разговор бяха свързани с надеждата за политическа стабилност, връщане на реда и спокойствието в държавата и надежда за прояви на висок политически морал от страна на опонентите. Без спазване на тези етични норми страната ни върви към катастрофа. 

 „За нас е важно жителите и на малките населени места, в които преобладават възрастните хора, да могат да живеят спокойно и сигурно“, заяви ексминистърът на вътрешните работи и водач на листата на ГЕРБ – СДС Христо Терзийски. 

 "Ама вие нищо не обещавате", коментираха хората с известно недоумение. "Ние не обещаваме, ние работим" е отговорът, който представителите на коалиция ГЕРБ - СДС са избрали за едно от своите послания. Тези, които обещаваха през април; тези които обещаваха по време на масовите протести, и тези, които обещаваха по време на последния национален референдум, излъгаха народа и спазиха единствено честно дадено обещание - да се доберат до властта. "Властта и отговорността са неразделни", заяви д-р Паризов, който често казва, че се срамува от това, които е видял в 45-ото Народно събрание. "Слушайте внимателно какво се говори, защото се говорят много лъжи. Настъпи хаос. Изберете стабилността, законността и морала", призова той. 

"Много хора ми казваха да се откажа от борбата, защото съм започнал късно. Но аз не се отказах. Тренирах усилено, имах цел пред себе си, имах мечта. И сега имам зад гърба си титли от световни и европейски първенства, двукратен носител съм на златния пояс от турнира "Дан Колов - Никола Петров". Такъв човек съм, такъв спортист и такъв политик ще бъда", сподели Даниел Александров. 

Мишел Виячева заяви, че е необходим консенсус между местна и национална власт, за да се реализират добрите идеи и проекти. 

Днес кандидатите за народни представители ще посетят Кочериново и Рила. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!