Голем Върбовник посреща кандидатите от коалиция ГЕРБ - СДС с голям интерес

   Даниел Александров и Станислав Тенев посетиха с. Голем Върбовник като част от предизборната си обиколка. Кандидатите изразиха своята готовност да отговорят на всички въпроси, които им зададат. 

"Познаваме се, приятели сме с голяма част от вас. Готови сме да отговаряме, затова сме дошли. Няма удобни и неудобни въпроси, има само въпроси, които са важни за вас", заяви Станислав Тенев. Той винаги е очакван гост в районите, където хората се занимават със земеделие. Неговата експертиза и богат опит му помагат да даде ясна информация и решения на поставените казуси. 

Даниел Александров се върна към топли спомени от своето детство още на влизане в селото. Той беше приятно изненадан от присъствието на толкова жители. "Нека бъдем сплотени. Когато сме обединени сме велика нация", заяви Александров. Той сподели своето дълбоко разочарование от хора, които си позволяват безотговорност, лъжи и манипулации в името на личното облагодетелстване. Такива примери имаше в 45-ото Народно събрание. Властта е в ръцете на избирателите, а не в ръцете на народните представители. 

Георги Наумов, общински съветник в община Дупница, насочи вниманието към факта, че ГЕРБ е единствената партия, която дава път на младите, без да ги ангажира партийно, защото се интересува от идеите и приноса им към развитието на държавата. "Чрез Дани и Станислав имате шанс да се чуе вашият глас в парламента. Имате двама прекрасни кандидати, които ще оправдаят очакванията ви", призова Наумов. 

Купуването и продаване на гласове са престъпления!