Европейски футбол и ценности показаха кандидат-депутатите от коалиция ГЕРБ - СДС в с. Джерман

   Вчера, 4 юли 2021 г., футболните страсти се разгорещиха в с. Джерман. Отборът на ветераните се изправи срещу титулярния състав на "Ботев 2009". Към двата тима като гости се включиха Христо Терзийски, Даниел Александров, д-р Александър Паризов, Станислав Тенев и Георги Наумов. Наравно завърши мачът на звездите, а под жаркото слънце на Джерман бе постигнат резултат 5:5. Христо Терзийски откри резултата за по-опитния отбор още в първото полувреме. Даниел Александров и Георги Наумов бяха по-резултатни съответно с 2 и 3 попадения в противниковата врата. 

След тази зрелищна "футболна драма" е важно да не разиграем и политическа такава, призоваха кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ - СДС. 

Специални гости на събитието бяха кметът на община Дупница инж. Методи Чимев и зам.-кметът Крум Милев. Към тях бяха отправени заслужени благодарности, защото стадионът в с. Джерман е ремонтиран и е единствен в Кюстендилска област с осветление. 

Футболният мач разгорещи играчите, но срещата премина без фалове и нарушения и изцяло в духа на феърплейя. Не така стояха нещата в 45-ото Народно събрание, където превес взеха личните амбиции, жаждата за власт и отмъщение. Кандидатите от листата на ГЕРБ - СДС призоваха хората да изберат реда, законността и европейското развитие за България, а това са ценностите на коалицията. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!