(+ВИДЕО) Даниел Александров от родното му село Голем Върбовник: Искам да покажа какво е да градиш

   Радвам се да бъда тук, в моето родно село. Тук съм израснал, тук съм се научил да карам колело, проходих тук. Радостен съм да видя толкова познати хора, които могат да разчитат на нас и се надявам да ни се доверят и подкрепят на 4 април с правилния номер 28. Това заяви по време на среща в своето родно село кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Даниел Александров. С жителите на с. Голем Върбовник се срещнаха и кандидат-депутатите д-р Александър Паризов и Станислав Тенев. Срещата в бобовдолското село уважиха също зам.-кметът на Дупница Крум Милев и част от Общинското ръководство на ГЕРБ в Бобов дол. 

„Днес повечето хора говорят, че това и онова не върви. Стана „престижно“ да хейтиш. Аз искам да покажа какво е да градиш. Надявам се да имам съмишленици сред вас, така както имах приятели в детските години тук, и на 4-ти април да победят тези, които умеят да работят и не се страхуват от работата“, заяви още световният и европейски шампион по борба Дани Александров.

„Ние сме един екип от специалисти - всеки добър в своята си област, и най-важното, че сме местни и познаваме добре проблемите на хората тук. Затова и се ангажираме, че ще работим за тяхното решаване“, заяви д-р Александър Паризов. Той призова хората да гласуват отговорно и разумно, защото в тези трудни времена са нужни подготвени експерти и хора, които добре познават механизмите на управление и могат да се справят с решаването на кризи.  

„По време на друго правителство бяхме вносители на зърно, а сега страната ни е един от най-големите износители на Балканите“, обясни пред жителите на малкото бобовдолско село Станислав Тенев. „Не можем да забравим и това, което направи Министерство на земеделието за зеленчукопроизводителите. Веригите бяха задължени да предлагат и продават големи количества българска продукция за прясна консумация. Постигнатото в онзи труден момент бе огромна помощ за земеделските стопани. Държавата и правителството застанаха твърдо зад интересите на българския производител“, категоричен бе пред жителите на с. Голем Върбовник кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС и експерт в сферата на земеделието. „Доверете ни се на 4 април и гласувайте с номер 28, защото само заедно можем да продължим добрите политики на стабилност и сигурност в тези времена на криза“, призова Станислав Тенев. 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!