Д-р Александър Паризов положи клетва като депутат в 45 Народно събрание

   Дупница ще има свой представител в парламента,  след  като днес клетва в Народното събрание положи д-р Александър Паризов.  С решение на Централната избирателна комисия от 15 април кандидатът на ГЕРБ-СДС от 10 МИР  д-р Паризов зае мястото на Христо Богомилов Терзийски, който в качеството му на министър на вътрешните работи в оставка,  ще продължи да изпълнява функциите и задълженията си до избирането на нов Министерски съвет.  За обявения период по заместване в парламента отива шестият от кандидатдепутатската листа Д-р Паризов, който събра 1951 преференции. 

„Днес положих клетва като народен представител в 45-тото Народно събрание. Благодаря за подкрепата и доверието, които получих от всички Вас! С всички сили ще се постарая да ги оправдая и занапред, работейки с цялото си сърце и душа за Дупница и област Кюстендил”, сподели д-р Паризов.

Според запознати, психиатърът от Дупница ще остане и в последствие в парламента, тъй като съществува вероятността Терзийски да предпочете развитие в системата на МВР и да освободи мястото си на депутат  в 45 Народно събрание.