Д-р Ал.Паризов: Гласувайте отговорно на 4 април, предстоят важни и съдбовни решения за нацията (+ВИДЕО)

   „Аз съм баща, занимавам се с деца, преподавам и на студенти. Смятам, че политиците трябва да мислят за бъдещето на тези деца, а не за собственото си настояще”. Това сподели в Червен брег, кандидатът за народен представител от Коалиция ГЕРБ –СДС Даниел Александров. На място той разговаря със спортуващи младежи от селото, които потърсиха неговото съдействие за поставяне на лост в градинката, където да тренират по-усърдно. „Моето огромно желание е да върна децата към спорта, да имат добра двигателна култура и да бъдат здрави, защото това е най-важното за всеки един родител и за всяка една мислеща нация. Радвам се, че тук успях да видя деца в градинките и парка, защото в едно село ако няма деца, то е обречено. В Червен брег очевидно е постигнато много от страна на общинското ръководство и местния кмет в лицето на Славчо Димкин и това може само да ме радва. Гласувайки ми доверие се надявам тепърва заедно да успеем да реализираме още проекти”, сподели Даниел Александров. 

С жителите на Червен брег разговаряха още кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС д-р Александър Паризов и Мишел Виячева. Те бяха придружени от кметът на община  Дупница инж. Методи Чимев и зам.кметът по социални дейности Крум Милев. В дискусиите за бъдещето на малките населени места се включиха дейци на местното читалище, посетители на пенсионерския клуб и жители на селото. „ При срещите си с хората в областта неминуемо присъстват и въпросите свързани с пандемията от Ковид-19. В Дупница имаме две болници, в които работят изключително добри специалисти и ние трябва да ги ценим. Имаме Диагностично-консултативен център, имаме медицински центрове, лаборатории, добри общопрактикуващи лекари. Ако успеем да решим малките недостатъци и да преструктурираме правилно здравеопазването, ще гарантираме още по- добра здравна помощ и грижа за всеки”, сподели в разговорите си с  жителите на Червен брег д-р Ал.Паризов. „Живеем в трудни времена. Изправени сме пред тежки предизвикателства и в страната ни ежедневно се търсят отговори на важни въпроси, отговори които са съдбоносни за нацията. Решенията се взимат от правителството, политиците и хората, които са на власт. За това, когато гласувате на 4 април го направете отговорно”, призова шестият в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС д-р Ал.Паризов. 

Фармацевтът Мишел Виячева сподели с хората, че работата й в аптека и дава предимството да бъде запозната с много проблеми и житейски съдби. Достъпното и качествено здравеопазване в малките населени места е един от основните приоритети, върху които лично тя ще положи усилия в бъдещия парламент.„ Хората, които живеят в малките населени места изпитват затруднения, когато се налага да получат здравна грижа. Част от тях са възрастни и пътуването ги затруднява. В програмата на ГЕРБ има заложени различни инструменти, с които в бъдеще тези проблеми до голяма степен да отпаднат. Сред тях е дейността на телеасистентите, които ще могат да бъдат на разположение и в помощ на възрастните, трудноподвижните и социално слаби граждани”, сподели Виячева.

„Благодарение на инициативността и доброто взаимодействие с кмета на село Червен брег успяхме да реализираме чудесни инициативи. Направен бе ремонт на детската площадка.През есента в парка на селото бяха поставени беседки, оформени алеи и кътове за отдих. Подобрени бяха условията в кметството и местния пенсионерски клуб. Предстои ремонт на сградата на кметството, който е заложен в капиталовите разходи в бюджета на община Дупница”, сподели кметът на Дупница инж.Методи Чимев. „ Както кметът на Червен брег разчита на община Дупница за реализиране на своите проекти, така и аз като кмет на общината ще  разчитам на депутатите, които в утрешния ден  ще бъдат проводника между Дупница, централната власт и правителството и ще помагат за реализирането на добри  проекти и начинания. Надявам се, че в утрешния ден най-малко три от мандатите в областта да бъдат спечели от личности, които са издигнати от  листата на Коалиция ГЕРБ-СДС” , сподели очакванията си инж. Методи Чимев. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!