Б. Борисов посети обновения храм "Успение Богородично" в Кюстендил за Голяма Богородица

Църквата е ремонтирана с 1 036 552 лв. средства, отпуснати от кабинета "Борисов" през февруари миналата година и е една от гордостите на красивия град.

"Спомням си, когато дойдохме на заседание на Министерски съвет и вие споделихте вашата любов към негово Светейшество и Църквата. Поздравявам ви не само, че отпуснахте средства за "Успение Богородично", а и за Св. Мина, и много други храмове и манастири в областта. Православната църква е с онези, които са с нейния народ и Църквата", каза Белоградчишки епископ Поликарп.

Лидерът на ГЕРБ не пропусна да поздрави и миряните, които му пожелаха победа на избори. “Вярата в тези тежки времена е най-важна", каза Борисов.

В Кюстендил Бойко Борисов беше посрещнат от кмета на града Петър Паунов, от областния координатор на ГЕРБ Даниел Данчев, от общинския председател на партията в Кюстендил Михаела Крумова, от бившите народните представители Христо Терзийски, Радослава Чеканска и Емил Гущеров,от градоначалниците на Дупница и Сапарева баня - инж. Методи Чимев и КалинГелев, от зам.-кметовете Крум Милев и Славчо Коларски, от Даниел Александров, от цялото Общинско ръководство на политическата сила в Кюстендил, съветници, младежи и симпатизанти на ГЕРБ. Празника в Кюстендил уважи и председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.