Тарантино събира в новият си филм Брад Пит и Леонардо Ди Каприо

   "Сони Пикчърс" публикува първия официален постер към предстоящия филм на Куентин Тарантино "Имало едно време в Холивуд", който бе обявен за пръв път през февруари 2018 г. и e с насрочена премиера за 26 юли тази година. На постера са основните звезди - Брад Пит и Леонардо ди Каприо, облечени в стил 60-те и изобразяващи съответно героите си Клиф Буут и Рик Далтън. Това е първият филм, в който двамата си партнират.

   Тарантино, който е режисьор, продуцент и сценарист на проекта, казва пред "Холивуд рипортър", че това е "история, която се развива в Лос Анджелис през 1969 г., в апогея на хипарския Холивуд". Той допълва още, че е работил по сценария пет години, а и е живял в Лос Анджелис през по-голямата част от живота си, включително и през 1969 г., когато е на седем години.

   Режисьорът споделя, че се вълнува да разкаже история за онзи Лос Анджелис и Холивуд, който вече не съществува. "Не мога да бъда по-щастлив и за динамичния екип на Ди Каприо и Пит като Рик и Клиф", казва още Тарантино. Във филма се включва и Марго Роби в ролята на покойната актриса Шарън Тейт.