„Гранд Енерджи Дистрибюшън“ ЕООД – Доказан доставчик на електрическа енергия вече 10 години

   От 1 октомври всички стопански потребители на услугата „електрическа енергия“ е необходимо да преминат на свободния пазар. В срок до 10 септември всички те трябва да изберат фирма търговец на електрическа енергия и да сключат договор.

   „Гранд Енерджи Дистрибюшън” ЕООД е една от най-големите и водещи компании в България за търговия с електрическа енергия. Дружеството притежава лицензия за търговия с електрическа енергия, допълнена с права и задължения на координатор на стандартна балансираща група и координатор на комбинирана балансираща група.

   Вече цели 10 години фирмата се е доказала на пазара като изключително сигурен и надежден енергиен партньор. Компанията е привлякла в екипа си едни от най-опитните експерти в областта на търговията с електрическа енергия на територията на България, готови да предоставят съдействие и експертен съвет на всички стопански потребители, които имат нужда от допълнителна информация, касаеща се до преминаването към услугите на специализирана фирма - търговец на електрическа енергия.

   „Гранд Енерджи Дистрибюшън“ ЕООД гарантира най-атрактивните цени на пазара на електрическа енергия, с които всеки потребител ще постигне намаляване на енергийните си разходи.

   „Гранд Енерджи Дистрибюшън“ ЕООД предлага най-сигурните доставки директно от производителите.

   Запитване за оферта и всякакви други въпроси могат да се зададат на националния телефон 0700 500 44 или по електронен път на обновения сайт на „Гранд Енерджи Дистрибюшън“ ЕООД https://grandenergy.net/ като на началната страница в горния ляв ъгъл има директен бутон „запитване за оферта“. Необходимо е да бъдат попълнени името на фирмата, данни за контакт, кратка информация относно средно месечното потребление, респ. специфики / особености на обекта, ако има такива и да бъде приложена поне една месечна фактура за консумацията на електрическа енергия. На база тази информация, енергийните експерти на „Гранд Енерджи Дистрибюшън“ ЕООД ще направят анализ и в най-кратък срок, обикновено в рамките на до 1 работен ден ще получите от тях оферта, изготвена изцяло според Вашите нужди, критерии и възможности!

   „Гранд Енерджи Дистрибюшън“ ЕООД е отличният партньор за изграждане на дълготрайни и коректни бизнес отношения.

   „Наша цел е да осигурим най-добрите енергийни продукти и решения за всички наши клиенти в страната и чужбина и да продължим да бъдем надежден и устойчив енергиен партньор в дългосрочен план.

   Доверете ни се!“